Conax İş Yeri Tipi Su Arıtma Cihazları 26 Ağustos 2020

Conax İş Yeri Tipi Su Arıtma Cihazları

İş yerlerinde, otellerde, holding, küçük işletme ve büyük işletmelerde su ihtiyacı gün içerisinde oldukça yüksek seviyelere ulaşmaktadır. İş yerlerinde duyulan su ihtiyacına göre tasarlanan Conax iş yeri tipi su arıtma cihazları www.conax.com web sitemizde uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. Markanın en ileri teknoloji ile üretilen en yeni modeli Conax 600 GPD günlük 300 Lt saf su üretimi yapabilecek özelliğe sahiptir. Bu üründe uygulanan filtreleme özelliği de diğerlerinden fazladır. Yani 10 aşamalı filtreleme özelliği sayesinde alkali su üretimi yapmaktadır. Mineralli ve doğal su içerek sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz.

Alkali Su Üretimi İçin Conax Su Arıtma Cihazları

Conax 150 iş yeri tipi su arıtma cihazları da PH değeri 8,5 değerinde alkali su üretimi yapabilen bir cihazdır. İş yerlerinde hem ekonomik açıdan tasarruf sağlayan hem de sağlıklı su üretimini kendinizin yapabildiği Conax su arıtma cihazları son derece uygun fiyat seçenekleri ile web sitemizde satışa sunuluyor. nano teknolojisi ile üretilen ve ters osmoz membran filtresi ile suyu defalarca temizleyen bu cihazlar yüksek mineral kalitesi ile size lezzetli suyu unutturan hazır sularla farkını ortaya koyacaktır. Su arıtma cihazları yalnızca günlü içme suyu ihtiyacınızı değil yemeklerde, çayda, el yüz ve cilt temizliğinde ihtiyaç duyduğunuz saf ve kireçsiz suyu hiçbir ücret ödemeden elde etmenizi sağlıyor.

İleri Teknoloji İle Üretilen Yeni Tasarım Su Arıtma Cihazları

Markanın yeni olarak tasarladığı ve özellikleri ile gerçekten herkesin hayran kalacağı conax 300 iş yeri tipi su arıtma cihazları da iş yerlerinizde su ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayacaktır. Günde 80 Lt basınçlı tank özelliği ile yaklaşık 200 Lt saf su üretimi yapabilmektedir. İş yerlerinde gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz suyu sebilinize otomatik olarak aktarıp hem zamandan hem de nakitten tasarruf sağlayacaksınız. Dahili pompa özelliği vardır ve bu özellik sayesinde tazyikli saf su üretimi yapar. Membran teknolojisi ile 5 filtreli aşamada istediğiniz kaliteli ve yüksek mineralli suya ulaşabilirsiniz. Conax marka su arıtma cihazlarına web sitemizden ulaşıp iş yeriniz için en uygun olanını inceleyip online olarak sipariş verebilirsiniz.

Conax İş Yeri Tipi Su Arıtma Cihazları

Conax İş Yeri Tipi Su Arıtma Cihazları

Dünyamızın her geçen gün yaşlanması ve kirlenmesi engellenemez bir durumdur. Yaşadığımız yerlerin ve doğanın tahrip edilmesinde büyük pay sahibi sayılırız. Bu kirlenme tüm dünya üzerinde büyük etkiler göstermektedir. Özellikle sularımız üzerinde gösterdiği etki ile kullanılamaz bir hal alması bizi çok yakından etkilemektedir. Bir yudum su dahi bulamaz olmadan önce sularımızın kıymetini bilmeli ve çok iyi kullanmalıyız. Her zaman için en kıymetli kaynağımız olan sular insanların vazgeçilmez yaşam kaynağıdır. Ancak şu anda evlerimizde ve iş yerlerimizde musluk sularını içme suyu olarak kullanmak çokta uygun bir şey gibi gözükmüyor. Bu nedenle İş yeri tipi su arıtma cihazları kullanmak en mantıklı çözümdür.

Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Her zaman için hazır su kullanma imkanımız olmayabilir. Hem ekonomik yönden, hem de sağlık açısından devamlı hazır su kullanmak sakıncalıdır. Bir biri ardına açılan hazır su tesislerinin ne kadar güvenli olduğu da tam bilinmemektedir. Her satılan suda hazır su olmamaktadır. Tüm bu sebepler dolayısı ile iş yeri tipi su arıtma cihazları en akıllı temiz su kullanma yoludur. Evlerimiz veya işyerlerimiz için bir defalığına satın alınarak kullanımı yapılabilen bu cihazlar, bizim için devamlı temiz su üreteceklerdir. Üstelik kendi elimiz ile suyumuzu temizleme yaptığımız için hiç tereddüt etmeden kullanacağız. Peşin veya taksitli olarak alma imkanı olan bu uygun fiyatlı ürünler, hem bizim hem ailemizin sağlık pınarları olacaktır.

Conax Su Arıtma Cihazlarının Teknik Özellikleri

İş yerlerimizde su kullanımı çok fazla olacağı için çok özel iş yeri tipi su arıtma cihazları üretilmiştir. Conax 150 GPD  arıtma sistemi pompalı, ters ozmos ve yüksek kapasiteli bir cihazdır. 6 aşama ile müthiş bir temizleme yaratmaktadır. Yüksek kaliteli su üretimi ile işyerinizde büyük tasarruflarda sağlar. Conax 150 GPD su arıtma cihazı saatte 25 lt su temizler. 40 lt basınçlı tank ile günlük 5 damacana suyu sizin için hazır hale getirir. Tüm tortu, partikül, virüs, kimyasal, metal, bakteri, kireç vb şeyler rahatlıkla arıtılır. Bu sayede en temiz sular size getirilmektedir. Her zaman temiz su kaynaklarımız elimizin altında olsun diyorsanız, www.conax.com.tr adresi sizi beklemektedir. Kesinlikle bir cihaz almalı ve tadını çıkarmalısınız.

« İş Yerlerinde Su İhtiyacınızı Kendiniz Karşılayın
İnsan Sağlığı İçin Su Arıtma Cihazı Faydaları »